Responsive Joomla Templates by BlueHost Coupon

Sponsoren

De Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven bedankt de volgende organisaties die als hoofdsponsoren het project De Gezichten van Margraten financieel mogelijk gemaakt hebben of het project op enig andere manier steunen. Natuurlijk willen wij ook onze dank uitspreken aan alle individuen die een donatie gedaan hebben ten behoeve van het project en het daardoor mede mogelijk gemaakt hebben om onze Amerikaanse bevrijders meer dan 70 jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog een gezicht te geven.

subsidieeijsden subsidieusambassade subsidierabobank  subsidielelisabeth 
       
subsidiekanunnik subsidieest21 subsidievfonds  deposhoorn2 
       
subsidiepbc subsidiekf subsidiepl subsidievvv


Daarnaast een woord van dank aan onze andere sponsoren:


Verder wil de Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven ook de volgende personen en organisaties bedanken voor hun bijdragen aan en ondersteuning van het project op uiteenlopende wijzen:

Het eerbetoon steunen

Wilt uw organisatie ook sponsor worden van het eerbetoon De Gezichten van Margraten? Wij horen dan natuurlijk graag van u! U kunt contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om de mogelijkheden te bespreken.

Doneren

Wilt u ook een steentje bijdragen aan het project? Voor 10 euro geeft u een soldaat al een gezicht! U kunt via de onderstaande knop doneren of lees voor meer informatie de pagina Doneren.

Over

Het project De Gezichten van Margraten is een project van de Fields of Honor Foundation (niet te verwarren met de Stichting Adoptie Graven Amerikaanse Begraafplaats Margraten die het adoptieprogramma in beheer heeft). Voor meer informatie zie www.svaao.nl of bezoek de Fields of Honor - Database op www.fieldsofhonor-database.com.

margraten15