Responsive Joomla Templates by BlueHost Coupon

Enquête De Gezichten van Margraten

Geschreven: zondag 03 juli 2016

Uw feedback verschaft ons waardevolle informatie voor het organiseren van nieuwe edities van het eerbetoon De Gezichten van Margraten in de toekomst. Wij hebben daarom enkele vragen voor u! Help ons door het invullen van onze enquête, waarvoor onze dank.

Alle antwoorden voor de enquête zijn anoniem. U vindt de enquête hier (klik). U kunt deze tot en met 18 juli invullen. Indien u vragen heeft kunt u ons natuurlijk altijd bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

IMG 4605

Doneren

Wilt u ook een steentje bijdragen aan het project? Voor 10 euro geeft u een soldaat al een gezicht! U kunt via de onderstaande knop doneren of lees voor meer informatie de pagina Doneren.

Over

Het project De Gezichten van Margraten is een project van de Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven (niet te verwarren met de Stichting Adoptie Graven Amerikaanse Begraafplaats Margraten die het adoptieprogramma in beheer heeft). Voor meer informatie zie www.svaao.nl of bezoek de Fields of Honor - Database op www.fieldsofhonor-database.com.

margraten15